Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kadın Modası

2019 – 2020 Tesettür Giyim Tunik Modelleri

Tunikler; giyildiğinde rahat oldukları için hareket kolaylığı sağlayan, etek, pantolon, eşofmanlar ile çok şık kombinler oluşturabilen, boy uzunluklarına göre zayıf gösterebilen tesettür giyim kıyafeti olduğundan tesettürlü hanımların çok tercih ettiği bir elbisedir. Modayı takip eden tesettürlü hanımların heyecanla beklediği tunik modelleri, tesettür giyim firmalarının yeni sezon son bahar–kış koleksiyonlarında bulunan tasarımlarını tanıtmaya başlaması ile tesettürlü hanımların beğenisine sunulmuştur. Her renk tuniklerin yanında, vücut hatlarına özel tasarım tunikler, bohem tarz tunikler, büyük beden ve pullarla işlenerek desen verilmiş tunikler yeni sezon koleksiyonlarında yerlerini almıştır.

Yeni Sezon Tunik Tasarımları

Yeni sezon tanıtımında, geçen yıllarda tercih edilen renklerin ve desenlerin biraz dışına çıkılmış. Özellikle parlak pamuklu kumaşların ön planda olduğu, işlemelerin ve desenlerin tuniklere farklı bir hava ve görsellik kattığı tunikler yeni sezonda vitrinlerde karşımıza çıkacak. Kış sezonu için daha çok salaş ve vücut hatlarını göstermeyen, uzun, rahat tunik modelleri sizleri bekliyor.

Tesettür Tunik Modelleri

Bohem Tunikler

Her sezon olduğu gibi bu sezonda vazgeçilmezler arasında bulunan bohem tunikler, yeni sezon tasarımlarında çok beğenildi. Özellikle farklı renklerde ve bol tuniklerin sade ve normal beden pantolonlarla oluşturduğu kombinler, genç hanımlar için tasarlanmış dar beden bohem tunikler ile normal beden elbiselerin oluşturduğu kombinler sizlere sıklık, zerafet katacak ve çok güzel görünmenizi sağlayacaktır.

Rahat Ve Salaş Tunikler

Yeni sezon tunik modelleri içinde ön plana çıkan ve çok beğenilen modellerinden olan salaş ve rahat tunik modelleridir. Özellikle rahat olmayı seven tesettürlü hanımlar için tasarlanmış farklı renklerde ve farklı işlemelere sahip salaş tunikler yeni sezonda sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Büyük Beden Tunikler

Büyük beden tunikler kilolu ve hamile bayanların en çok tercih ettiği tunik modelidir. Tesettür giyim firmaları her sezon farklı tasarımlar ile hanımların beğenisine sunduğu geniş beden tuniklerde bu yıl farklılık olarak, omuz ve bel genişliklerine göre tasarladıkları geniş omuz, dar bel tunikler ile karşınıza çıkıyor. Bunun yanında hamile bayanlar için omuz dar karın bölgesi geniş tunikler ile omuz ve karın bölümü aynı genişliğe sahip tunikler de yeni sezon tunik tasarımları arasında yerlerini almıştır.

Aykırı Renklerde Tunikler

Bu güne kadar klasik renklerde üretilen tunikler yeni sezonda renkleri ile sizleri şaşırtacak ve hangi rengi seçeceğinize karar veremeyeceksiniz. Sonbahar renkleri olan, koyu tonlardaki kahverengi, lacivert, siyah, füme, gibi renklerin yerini lila, fuşya, açık pembe, açık mavi, turkuaz, parlak mor, bej, açık sarı renklerde tunik tasarımları ve sırma işlemelere sahip, fırfır ve pullarla süslenmiş. Desenli kumaşların tercih edilmesiyle her türlü renk ve desenli elbiseler ile rahatlıkla kombin oluşturabileceğiniz tunik modelleri ile tesettürlü hanımların karşısına çıkmıştır.

Çeşit yelpazesi geniş olan tunik modelleri arasından tercih yapmakta zorlanacağınız yeni sezon tasarımları, yeni sezon koleksiyonları arasında yerlerini alarak tesettürlü kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur.

Bilge Kadın

Bilgekadin.com sitesi içeriği tamamen bilgi amaçlı olup Moda, Sağlık, Pratik Bilgiler ve Yemek Tarifleri hakkında güncel hayata dair merak edilen tüm konuları ele alan ve en doğru bilgileri en güncel haliyle okuyucularına ulaştırmayı amaçlayan moda sitesi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu