Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diğer

Yapılacaklar listeniz için yeni bir araç: Simple Todo

Diğer todo list uygulamalarının aksine sade ve basit bir tasarıma sahip olan Simple Todo  üyelik gerektirmeyen Trello gibi basit bir mantıkla çalışıyor. Simple Todo sitesine girip karşınıza çıkan kutucuğa yapmak istediklerinizi maddeler halinde yazıyorsunuz.

Eğer bir maddeyi tamamladıysanız yanındaki tik işaretine tıklıyor ve o maddeyi tamamlananlar kısmına çekebiliyorsunuz. Daha önce yazdığınız bir cümleyi kaldırmak içinse maddenin yanındaki çarpı işaretine basmanız yeterli oluyor.

Simple Todo’nun en güzel yanı, siteden çıkış yaptıktan sonra, siteye yeniden giriş yaptığınızda tüm maddelerinizin hala yerinde duruyor olması. Tek kötü özelliği ise web sitesini sadece İngilizce olarak kullanabiliyor olmanız.

Bize kalırsa Simple Todo’ya birkaç ekstra özellik daha eklenirse website daha kullanışlı hale gelecektir ve ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayacaktır.

Bilge Kadın

Bilgekadin.com sitesi içeriği tamamen bilgi amaçlı olup Moda, Sağlık, Pratik Bilgiler ve Yemek Tarifleri hakkında güncel hayata dair merak edilen tüm konuları ele alan ve en doğru bilgileri en güncel haliyle okuyucularına ulaştırmayı amaçlayan moda sitesi.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu